PERSONLIGT YOGAPROGRAM

Personligt yogaprogram
Yoga, när den utövas innerligt, har en potential att förändra invanda mönster och beteenden genom alla lager av oss. Såväl kroppens rörelsemönster, hållningsmönster, andningsmönster som tankemönster går att påverka med en medveten praktik. För att yoga ska vara verksam som förändringspotential behövs en rimlig stund för utövande varje dag och en önskan om att utforska sig själv inifrån.

Ett eget yogaprogram får du i samband med vår första konsultation. Under konsultationen tittar jag på din kropps rörelseomfång, hållning, eventuella obalanser och skador, samt lyssnar på din livsberättelse. Utifrån denna bakgrund skapar jag ditt program som vi  går igenom grundligt, för att skapa en god start och en trygg grund för att kunna utöva yoga självständigt hemma. Du får även med dig det ritade programmet i streckfigurs-format.

Det kan vara lagom att utveckla programmet ett par gånger om året, för att ta hänsyn till de förändringar som uppstår i vardagen, kroppen, andetaget och sinnet.

Innan vi ses önskar jag att du tänker igenom vad du har för intention med ditt program. Vilka behov har du? Vilken tid på dygnet vill du utöva och hur mycket tid har du att avvara? Det bör vara en stund du faktiskt har i din vardag, eller är beredd att skapa plats för. En kort stund varje dag kan göra stor skillnad för din upplevda livskvalité, kontakten med dig själv och omvärlden.

Det är viktigt för mig att du är beredd att göra det åtagande som behövs för att praktiken ska vara verksam.

Priser
Första konsultation och program, ca 1,5 h | 1100 kr
Uppföljning och följande program, ca 1 h | 900 kr

Boka tid
Maila för att boka tid med mig jenny@skimrayoga.se
Jag tar emot hos Stockholmsosteopaterna, Ljusslingan 34b i Hammarby Sjöstad